• دوشنبه ۱۵ شهریور ماه، ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 956-18486-5
  • خبرنگار : 15112
  • منبع خبر : ----

پنج خواص درمانی شگفت‌انگیز شکر زرد

شکر زرد که در زبان هندی «گور» خوانده می‌شود از آب نیشکر تهیه شده و حاوی مواد مغذی بسیاری است و مانند شکر عادی تصفیه نمی‌شود.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از زی نیوز، شکر زرد غنی از ویتامین‌های حیاتی و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک و مانند داروهای سرماخوردگی و سرفه عمل کرده و بدن را گرم نگه می‌دارد.

حال با فواید این ماده بسیار مقوی آشنا شوید:

• شکر زرد باعث تحریک حرکات شکم شده و خلاصی از یبوست را باعث می‌شود.

• مصرف این ماده غذایی به طور منظم برای مشکلات تنفسی از قبیل آسم و برونشیت مفید است.

• شکر زرد غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی از جمله پتاسیم، منیزیم، آهن، روی، سلنیوم، کلسیم و فسفر است که از آسیب رادیکال‌های آزاد هنگام تقویت سیستم ایمنی جلوگیری می‌کند. پتاسیم شکر زرد همچنین به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

• شکر زرد در درمان نشانه‌های آنفولانزا (سرفه و سرماخوردگی) نیز موثر است. تنها کافیست آن را با کمی آب گرم مخلوط کرده و بنوشید.

• فایده شگفت‌انگیز دیگر این ماده، تاثیر آن در کاهش وزن است. میزان بالای مواد معدنی به ویژه پتاسیم در شکر زرد به متعادل نگه داشتن الکترولیت‌ها و ساخت ماهیچه و همینطور افزایش متابولیسم بدن کمک می‌کند. این مقدار پتاسیم باعث کاهش ذخیره اضافی آب بدن و در نتیجه کنترل وزن می‌شود. 

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: