• چهارشنبه ۲۲ شهریور ماه، ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۸
  • دسته بندی : زیارت و گردشگری
  • کد خبر : 966-9191-5
  • خبرنگار : 15264
  • منبع خبر : ----

یک مسئول:

رسالت ما در بازرسی از رستوران‌ها سلامت مردم است

مدیر  بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حوزه بازرسی از رستوران‌ها رسالت ما در درجه اول سلامت مردم و سپس سلامت شاغلان و رعایت قوانین و دستورالعمل‌ها است.

علی اصغر حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه خراسان، درباره ادعای رئیس اتحادیه رستوران‌داران مبنی بر تغییر بازرسانی که بر واحدهای ارائه دهنده غذا نظارت می‌کنند و سلیقه‌ای عمل کردن بازرسان، اظهار کرد: به منظور اینکه از سلیقه‌ای عمل کردن بازرسان جلوگیری کنیم دستورالعمل نظارتی یکنواختی را اجرایی می‌کنیم.


وی عنوان کرد: در امر بازرسی‌، سلسله مراتب خاصی را داریم بازرسان بهداشت در سه سطح بازرسان بهداشت محیط، کارشناسان منطقه و مسئولان بهداشت محیط‌ محلی نظارت می‌کنند. در واقع یک مرکز بهداشت در امر نظارت، محدوده خاصی از شهر را پوشش می‌دهد، کارشناس منطقه بر چند مرکز بهداشت نظارت می‌کند و مسئول بهداشت محلی بر کل و یا بخشی از شهرستان نظارت دارد.


مدیر  بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه 5 مرکز بهداشت در شهرستان مشهد کار نظارت را انجام می‌دهند، عنوان کرد: این 5 مرکز بهداشت شامل مرکز بهداشت غرب مشهد، شرق مشهد، بخش ثامن و مرکزی، مرکزی و جنوب غربی و مرکزی و جنوب شرقی می‌شود.

وی ادامه داد: به منظور اینکه وحدت رویه داشته باشیم جلسات مشترکی را با اتحادیه‌های مختلف از جمله اتحادیه رستوران‌داران برگزار می‌کنیم، در هر فصل حداقل یک جلسه مشترک با اتحادیه‌ها داریم، اتحادیه‌ها نیز اگر اشکالاتی را در حوزه بازرسی دارند باید در خارج از نوبت درخواست جلسه داشته باشند و خواسته‌های معقول آنان را بررسی خواهیم کرد. 


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: