• یکشنبه ۱۰ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳
  • دسته بندی : زیارت و گردشگری
  • کد خبر : 9610-1591-5
  • خبرنگار : ----
  • منبع خبر : ----

یک رستوران‌دار مشهدی:

تعداد واحدهای عرضه‌کننده غذا بیش از نیاز مشتریان است

یک رستوران‌دار مشهدی گفت: تعداد واحدهای صنفی عرضه‌کننده غذا بیش از نیاز مشتریان است و این موضوع بر میزان مشتریان تاثیر گذاشته است.

 
علی حاتمی در گفت‌وگو با ایسنا- منطقه خراسان، اظهار کرد: تعداد واحدهای تجاری و خدماتی در سطح شهر مشهد زیاد شده است و در حال حاضر به جای پرداختن به تولید و توسعه کشاورزی به مشاغل مربوط به فروش و خدمات پرداخته می‌شود.


وی گفت: شاید برخی مشاغل خدماتی دارای سود بیشتری باشند اما در شرایط فعلی کشور که تولید و استفاده از کالاهای داخلی به اقتصاد کمک خواهد کرد پرداختن به مشاغل تولیدی قطعا به نفع کشورمان است.


 حاتمی درباره شاخصه‌های موفقیت در حوزه رستوران‌داری خاطرنشان کرد: ما در حوزه خدمات رستوران‌داری و در واحد عرضه‌کننده خود به تبلیغات نپرداختیم، چراکه معتقدیم تبلیغات باید در «غذا» خود را نشان دهد، از این رو تمام انرژی خود را صرف رضایت مشتری کردیم و زمانی که مشتری با رضایت از رستوران ما خارج می‌‎شود به اطرافیان خود غذای این رستوران را پیشنهاد می‌کند، البته جابه‌جایی که داشتیم سبب شد تعداد مشتریان ما کمی ریزش داشته باشد.

 

وی بیان کرد: همچنین باید اشاره کرد که تغییر فصل و قرار گرفتن در ایام غیرپیک به عکس سایر واحدهای گردشگری، تاثیری بر میزان مشتریان ما نداشته است و برای ما محسوس نبوده است زیرا همیشه مشتریانی را داریم که بسیاری از آنها مشهدی هستند.
  

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: