يكي از محققان مركز مطالعه كوهورت نيشابور گفت: خانواده کوهورت نیشابور از مرز 3000 نفر گذشته و امیدواریم با همت تیم اجرایی کوهورت نیشابور تا شهریور سال آینده این خانواده 10000 نفری بشود.
به گزارش ايسنا- منطقه خراسان، در طي بازديد رضا ملك زاده، معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، كه چهاردهم ديماه از مركز مطالعه كوهورت سالمندي نيشابور انجام شد؛ پارك سلامت سالمندي نيز كلنگ زني شد.
در حاشيه اين مراسم، نیره امینی عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و از محققان کوهورت نیشابور عنوان كرد: در 25 سال آینده جمعیت سالمند ایران به بیش از 4 برابر خواهد رسید که بیشترین سرعت رشد سالمندی دنیا خواهد بود و به همین دلیل ما نيز در این راستا عضو خانواده بزرگ پرشین کوهورت شدیم. مرکز کوهورت سالمندی نیشابور مرکزی است که روی بیماریهای غیر واگیردار افراد 25 سال به بالا تحقیق می کند؛ این مرکز فقط در خراسان و در نیشابور واقع شده است که از سال 2015 شروع به کار کرده است.
وي ادامه داد: در حال حاضر 5 استاد بزرگ دنیا که خودشان از محققان پروژههای سالمندی در دنیا محسوب ميشوند در کنار ما هستند و با آنها در ارتباط هستیم.
اميني گفت: همچنین برای بیش از 20 محقق در کشور دعوتنامه ارسال کردهایم تا ما را یاری کنند. خانواده کوهورت نیشابور از مرز 3000 نفر گذشتند و امیدواریم با همت تیم اجرایی کوهورت نیشابور تا شهریور سال آینده این خانواده 10000 نفری بشود. در مسیر انجام تحقیقات خود مردم همواره با روی باز با ما همکاری کردند و ارتباط خوبی با مردم برقرار کردهایم که این ارتباط خوب کمک زیادی به ما ميكند.
فغفوریان طراح پارک سلامت نيز در اين مراسم اظهار كرد: پروژه پارک سلامت با رویکرد سالمندی که از سال گذشته در نیشابور و با همکاری دانشکده علوم پزشکی نیشابور آغاز شد، پروژه ای است که علاوه بر فضای سبز، سعی دارد تا مرکزی برای رشد و خلاقیت نيز باشد.
وي با بيان اين كه این پارک با مساحت 14000 متر در حاشیه شرقی جاده کارخانه آسفالت احداث خواهد شد؛ گفت: در این مجموعه کمپ سلامت را نيز خواهیم داشت که مجموعههای گلخانه و کافی شاپ، مسیر های پیاده روی و امکانات ورزشی مناسب سالمندان و کودکان را در بر می گیرد. این پارک در جهان منحصر به فرد است و امیدواریم بتوانیم آن را به عنوان برندی برای نیشابور ثبت کنیم.