• یکشنبه ۲۰ اسفند ماه، ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 9612-10484-5
  • خبرنگار : 15239
  • منبع خبر : ----

تولید و عرضه بیش از 30هزار تن گوشت قرمز بهداشتی در مشهد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری با نظارت بهداشتی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه 30 هزار و 385 تن گوشت قرمز بهداشتی و سالم تولید و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد،دکتر محمود جوادی‌نژاد با بیان اینکه گوشت قرمز پس از طی مراحل مختلف و پس از بازرسی‌های بهداشتی دامپزشکی به بازارهای مصرف و فروشگاه‌های مجاز سطح شهرستان عرضه می‌شود،اظهار کرد: کارشناسان بهداشتی مستقر در واحدهای کشتارگاهی دام پس از معاینات بالینی دام زنده از لحاظ عدم ابتلا به برخی از بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و همچنین بررسی وضعیت ظاهری گوشت از لحاظ ارگانولپتیکی نسبت به استحصال و سالم‌سازی گوشت قرمز از طریق نگهداری در اتاق پیش سرد به مدت 24 ساعت نظارت دارند.

وی با اشاره به اینکه 791 هزار و 649 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان با نظارت بهداشتی دامپزشکی کشتار شده است، عنوان کرد: گوشت حاصل از ذبح بهداشتی دام این دام‌ها پس از سالم سازی و درج شناسه تولید و انقضاء وارد بازار مصرف شده و در مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی عرضه می‌گردد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد بیان کرد: دامپزشکی مشهد نظارتی همه‌جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوارها داشته و جای هیچگونه نگرانی در مصرف این فرآورده‌های خام دامی تولیدی وجود ندارد.

جوادی‌نژاد گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش میزان مصرف فرآورده‌های خام دامی توسط خانواده‌‎ها ضروریست در هنگام خرید گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های خام دامی؛ به تاریخ تولید و انقضا که بر روی فرآورده خام دامی درج شده دقت نمایند.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: